2016 m. gruodžio 17 d., šeštadienis

Liaudiška priemonė nuo knarkimo!

Tūkstančiai, jei ne daugiau žmonių visame pasaulyje kenčia nuo knarkimo. Jis maišo ne tik aplinkiniams užmigti, bet ir jums!

Miego stoka žymiai padidina riziką susirgti įvairiomis ligomis. Labai dažnai, žmonės negali miegoti dėl to, kad jų partneris knarkia. Be to, turėtumėte žinoti, kad knarkimo priežastis gleivių perteklius.

Taigi, jums reikia atsikratyti gleivių iš kvėpavimo takų, sumažindami jas, jūs sumažinsite, o gal net ir visiškai atsikratysite knarkimo. Šis receptas yra labai paprastas, natūralus ir labai veiksmingas.

Liaudiška priemonė nuo knarkimo!
Jūs turite šį vaistą vartoti reguliariai, kiekvieną vakarą prieš miegą.

Norėtume pažymėti, kad turite naudoti ekologiškus vaisius ir daržoves, tai bus naudingiau jūsų sveikatai aplamai, juose nėra kenksmingų cheminių medžiagų (pesticidų).
Sudėtis:
  • dvi morkos;
  • du obuoliai;
  • vienas gabaliukas imbiero;
  • ketvirtis citrinos;
  • puse puodelio vandens.
Paruošimas:

Šis gėrimas labai lengvai ir greitai paruošiamas. Jums tereikia įdėti visus ingredientus į maišytuvą ir sumaišyti, kol gausite vientisą masę.

Naudojimas: sultis turėtų būti vartojamos valandą prieš miegą.

Be to, jus turėtumėte vengti vartoti šiuos maisto produktus ir gėrimus, kurie pabloginą ir padidiną knarkimą! Šie produktai: per daug alkoholio, daug šokolado, perdirbto maisto produktų ir gėrimų (sodą, sultis iš pakuotės).

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

Populiariausios naujienos

Disqus Shortname

Comments system